PROMOCIó ESPECIAL WEB

Al costat dels teus projectes

Emprenedors

Volem ajudar-te a donar ales a la teva idea

A SOM creació volem ajudar-te a desenvolupar el teu projecte emprenedor.
Estem al teu costat per donar-te suport digital a les teves idees.

➤  Pàgina web
➤  Botiga online
➤  Aplicació mòbil
➤  Altres serveis

Som creació - Emprenedors

Quin és el cost total?

l

Cost de creació

Cost de la creació del contingut digital. És el temps material que invertim en desenvolupar el teu projecte. Per coneixer-lo, contacta’ns sense compromomís.

Cost de manteniment

Cost de manteniment (anual) dels recursos utilitzats pel teu projecte. Pot variar en funció del tipus de projecte. T’ho detallem tot a continuació.

Què ens fa diferents?

Edita la teva web on vulguis, quan vulguis

Un cop creada la web, podràs editar-la en tot moment a partir d’un editor visual. Modifica text, imatges, informació, etc. quan ho necessitis! Et formem perquè aprenguis com gestionar la web.

Som emprenedors

Som emprenedors, com tu. Tenim idees i volem donar el millor de nosaltres pel teu projecte. Estem amb tu quan ho necessitis.

Servei end-to-end

Per desenvolupar el teu projecte necessites imatges? Vídeos corporatius? Assessorament en xxss? A SOM creació podem oferir-te un servei complet al millor preu.

Ens adaptem a tu

Oferim un cost de manteniment reduït i proposem un cost de creació just i assequible a cada projecte.

Condicions de la promoció

La promcoió especial d’emprenedors és vàlida només per a persones físiques emprenedores i petits establiments que portin a terme projectes de menys de 2 anys d’activitat o s’introdueixin al món digital per primera vegada. La promoció consta d’un preu especial de creació del contingut (pagament únic) i un manteniment des de 60€/1r any, en funció del tipus de projecte i els seus requeriments tècnics. A partir de l’any, s’actualitza la tarifa de manteniment al preu estàndard de 9,5€/mes; encara que es pot valorar ampliar 12 mesos més les condicions del pla emprenedor. El manteniment inclou el domini, hosting, editor visual, i correu electrònic personalitzat. El cost de creació es pot conèixer contactant amb SOM creació perquè elaborin un pressupost sense compromis. Consulta totes les condicions a [email protected].