NATURALLY LANGUAGE SCHOOL

PROJECTES WEB

PÀGINA WEB

Disseny i desenvolupament de la pàgina web de Naturally Language School, amb els diferents apartats informatius de l’acadèmia: qui som, mètode, local, etc.

S’inlou un apartat on es presenten els grups, amb una breu descripció i una galeria de fotos, i la seva metodologia de classe. S’inclou un apartat botiga, que l’acadèmia pot gestionar des d’una l’aplicació mòbil i un calendari d’activitats i esdeveniments.

ESPAI DIGITAL ALUMNES

A més de la pàgina web, s’ha desenvolupat un espai interactiu pels alumnes; similar al funcionament d’una xarxa social.

En aquest portal web els alumnes poden resgistrar-se i publicar tot tipus de contingut: des d’imatges amb un breu text, a vídeos, webs o fins i tot publicacions inserides d’altres xarxes socials com Instagram o TikTok.

A través d’aquest portal Naturally vol treballar noves dinàmiques de treball, a nivell global d’acadèmia, a partir de valors com el cooperetivisme i l’autonomia. Sense oblidar però la l’objectiu final del projecte: aprendre anglès.

SOBRE L’ACADÈMIA

Naturally Language School és una acadèmia d’anglès de Gironella, oberta l’any 2019 per l’emprenedora Judit Vilalta. Destaca per emprar un mètode propi, innovador, inclusiu i personalitzat.