BAR-RESTAURANT SKITX

PROJECTES WEB

Digitalització completa de l’empresa, a través de serveis digitals i xxss han aconseguit ampliar la seva quota de mercat i posicionar-se com una de les empreses líders del seu mercat. S’han desenvolupar les següents accions:

PÀGINA WEB

Pàgina web de disseny estil “landing page”, dissenyada seguint la imatge corporativa del restaurant. Amb explicació de la història i l’equip, i sistema per fer reserves de taula i informació de contacte.

CARTA DIGITAL

Carta digital dinàmica, que pot funcionar amb sistemes de codi QR o a través del link. Molt fàcil de personalitzar de forma diària pel restaurant. Inclou mode web-app, que permet convertir-se en aplicació per mòbils Android i iOs.

SISITEMA DE COMANDES: SKITX AT HOME
Web-app per fer comandes des de qualsevol dispositiu (mòbil, tablet o ordinador). Funciona amb qualsevol navegador i també instal·lada al mòbil. Segueix el disseny corporatiu de l’empresa i és fàcil d’usar i molt intuïtiva.

Característiques
  • Organitzada en categories
  • Imatge, descripció i informació addicional de tots els productes.
  • Registre a l’app o amb xarxes socials.
  • Sistema de fidelitat amb punts per compra (rànquing, recompenses, jocs i promocions).
  • Perfil personalitzable: amb dades i foto de perfil.
  • Funcionalitats de promoció: codis de descompte, ofertes, espais per anuncis interns, etc.

En el primer mes de funcionament, el sistema compta amb més de 250 usuaris únics i 276 comandes fetes

SOCIAL MEDIA 

COMUNICACIÓ

Des de l’octubre de 2020, tenim un acord de col·laboració en matèria de comunicació externa. Les principals tasques que realitzem són:

– Tasques de màrqueting i promocions
– Comunicació externa: mailing i xxss
 Vídeos corporatius
 SEO, SEM i publicitat xxss

Ens els tres primers mesos hem incrementat més de 500 usuaris, hem creat una periodicitat de publicació i hem creat una “comunitat online” a través de concursos, publicacions i interacció. Hem augmentat el nombre d’interaccions amb el perfil i, per tant, la seva difusió.

SOBRE EL RESTAURANT

L’Skitx de Gironella és una empresa de l’àmbit de l’oci i lleure alimentària, creada l’octubre de 1992, amb l’únic objectiu de donar servei a totes les persones del municipi comarca. Pioner a la comarca en el camp de la restauració, té ja més de 25 anys d’experiència en el sector. Aquest 2020, han iniciat la seva digitalització.