Portfoli

Inici  ▸  Portfoli  ▸  Social Media

Estratègia i gestió de xarxes socials de Muussegada

_______

Creació d’una estratatègia i gestió de xarxes socials per Muussegada, una fira de nova creació dedicada a les races de vedella autòctona de Catalunya. La fira se celebra a Olvan (Berguedà) a finals de novembre.

S’ha desenvolupat una estratègia d’Instagram per a la primera (2022) i segona edició de la fira (2023), d’acord amb l’estratègia de comunicació connjunta també desenvolupada.

Estratègia

Desenvolupament d’una estratègia, on es prioritza el contingut audiovisual vídeo (reels) en les tres etapes de comunicació: pre, real time i post.

L’objectiu principal de l’estratègia de comunicació és descobruiment (awareness) a tota aquella població interessada en aquest tipus d’esdeveniment, dirigida a la població en general. S’enfoca a tot tipus de públic, des del sector més professional fins a públic familiar, gràcies a la gran quantitat divers d’activitats. Alhora, també es treballa de forma secundària donar a conèixer la programació i activitats de la fira. Es busca crear una comunitat entorn la vedella i el producte local de qualitat.

La importància del vídeo

En aquesta estratègia s’ha donat molta importància al contingut reel, que ha permès arribar a un major nombre de públic que les publicacions convencionals. Doncs, s’ha elaborat contingut, de forma interna com externa, per tal d’arribar a una nova tipologia de seguidors. A més, també donem importància a la participació de les persones que donen forma a Muussegada, així com a el contingut UGC generat pels visitants.

Estratègia de paid media

D’acord amb l’estratègia d’Instagram desenvolupada, s’ha aplicat una estratègia de mitjans de pagament a la mateixa xarxa social. L’objectiu era poder arribar al màxim de públic possible amb les publicacions més addients per a cadascun d’ells. En aquest sentit, s’ha elaborat una estratègia de paid media amb el contingut elaborat d’acord amb les interessos i necessitats del territori, per tal de maximitzar la seva eficàcia.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.