Portfoli: els nostres projectes

 

Poesia Gironella

Poesia Gironella

Desenvolupament i execució d'estratègia digital per a xarxes socials del Festival de Poesia Vila de Gironella. Desenvolupament de pàgina web i gravació de contingut audiovisual.
Naturally Language School

Naturally Language School

Desenvolupament de la pàgina web i creació d'un espai virtual que simula una xarxa social, on els alumnes poden realitzar projectes en format post incloent tota classe de contingut.
Bruna dels Pirineus

Bruna dels Pirineus

Estratègia de xarxes socials a Instagram. Desenvolupament i execució dels content plans i gestió de la comunitat digital. Gravació i edició d'audiovisuals corporatius i d'esdeveniments.
Muussegada

Muussegada

Creació de concepte i marca. Desenvolupament d'estratègia digital en l'àmbit web i xarxes socials. Comunicació integral, realitzant tot el contingut audiovisual necessari. Podeu veure el projectes a muussegada.cat i a TikTok i Instagram: @muussegada.
H2O service

H2O service

Ideació, creació i disseny de la nova pàgina web de l'empresa H2O service, fent-la web-responsive i actualitzant-la tant d'estructura com de forma visual.
L’Oiko Bar

L’Oiko Bar

Disseny i desenvolupament de la carta digital del bar, on s'inclouen els seus productes amb els respectius preus. Funciona amb sistema codi QR i tecnologia NFC.
Firhàbitat

Firhàbitat

Ideació i disseny del logotip de Firhàbitat, la primera Fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica de Catalunya, a més de desenvolupar la seva imatge corporativa i el dossier d'expositors.
Bar Santa Eulàlia

Bar Santa Eulàlia

Disseny i desenvolupament de la carta digital del restaurant; amb menú de nevagació i scroll, desplegables i categories i sub.categories. Té suport QR i NFC.
SOL Formació

SOL Formació

Assessorament de les xxss (Instagram) i la seva comunicació. Màrqueting i desenvolupament d'activitats promocionals. Disseny de diversos elements de la seva imatge.
Frankfurt Munich Berga

Frankfurt Munich Berga

All in one: pàgina web i carta digital del restaurant, tot landing page. Funciona amb sistemes de codi QR. Assessorament i suport digital.
Wind Up Solutions

Wind Up Solutions

Pàgina web de la consultoria vilafranquina Wind Up Solutions, web-responsive, amb tota la informació necessària de l'empresa i els seus serveis.

Tens algun projecte per SOM creació?

Contacta’ns sense compromís.