Portfoli: els nostres projectes

 

H2O service

H2O service

Ideació, creació i disseny de la nova pàgina web de l'empresa H2O service, fent-la web-responsive i actualitzant-la tant d'estructura com de forma visual.
L’OIKO BAR

L’OIKO BAR

Disseny i desenvolupament de la carta digital del bar, on s'inclouen els seus productes amb els respectius preus. Funciona amb sistema codi QR i tecnologia NFC.
FIRHÀBITAT

FIRHÀBITAT

Ideació i disseny del logotip de Firhàbitat, la primera Fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica de Catalunya, a més de desenvolupar la seva imatge corporativa i el dossier d'expositors.
BAR SANTA EULÀLIA

BAR SANTA EULÀLIA

Disseny i desenvolupament de la carta digital del restaurant; amb menú de nevagació i scroll, desplegables i categories i sub.categories. Té suport QR i NFC.
SOL FORMACIÓ

SOL FORMACIÓ

Assessorament de les xxss (Instagram) i la seva comunicació. Màrqueting i desenvolupament d'activitats promocionals. Disseny de diversos elements de la seva imatge.
FRANKFURT MUNICH BERGA

FRANKFURT MUNICH BERGA

All in one: pàgina web i carta digital del restaurant, tot landing page. Funciona amb sistemes de codi QR. Assessorament i suport digital.
WIND UP SOLUTIONS

WIND UP SOLUTIONS

Pàgina web de la consultoria vilafranquina Wind Up Solutions, web-responsive, amb tota la informació necessària de l'empresa i els seus serveis.
BAR-RESTAURANT SKITX

BAR-RESTAURANT SKITX

Digitalització completa de l'empresa a través de serveis digitals i xxss. Creació de pàgina web, carta digital i app de comandes. A més de gestionar la comunicació externa.
+HABITABLE

+HABITABLE

Ideació, creació i disseny dels logotips de +Habitable, empresa dedicada a la bioconstrucció. Tres dissenys, en dos formats: positiu i negatiu.
OSCAR PINTOR

OSCAR PINTOR

Pàgina web amb format landing page (pàgina única) per donar-se a conèixer i tenir presència online. Assessorament i desenvolupament digital.
BAR-RESTAURANT TUTXI

BAR-RESTAURANT TUTXI

Desenvolupament d'una carta digital web responsive, interactiva i amb imatges. Fàcil d'usar, amb sistema de codi QR i web-app. Permet ser editada dia a dia pel propi restaurant.

Tens algun projecte per SOM creació?

Contacta’ns sense compromís.